AcasăNewsTragedie: mașini spulberate pe calea ferată. Un șofer a murit pe loc,...

Tragedie: mașini spulberate pe calea ferată. Un șofer a murit pe loc, iar altul a rămas încarcerat (FOTO)

accidentTragedie: mașini spulberate pe calea ferată. Un șofer a murit pe loc, iar altul a rămas încarcerat (FOTO)

Doi șoferi au fost victimele a două accidente feroviare care a avut loc în județele Maramureș și Ilfov, în ultimele 24 de ore. Unul dintre ei a murit pe loc, celălalt fiind grav rănit.

O persoană a rămas încarcerată în urma unui accident feroviar produs în vecinătatea localităţii Buşag, a informat, vineri seara, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş. Din primele informații, bărbatul de 20 de ani ar fi încercat să-și ia zilele.

Potrivit martorilor, tânărul s-a deplasat cu mașina pe linia ferată, fiind lovit din plin de garnitură. La locul accidentului au intervenit Detașamentul Baia Mare cu descarcerarea, un echipaj de stingere, un echipaj de terapie intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor SMURD. Potrivit Ziarul de Maramureș, bărbatul a fost găsit conștient, iar după ce a fost descarcerat a fost transportat la spital.

foto ISU Maramureș

Traficul feroviar a fost întrerupt sâmbătă dimineața și pe magistrala 700 de cale ferată București-Urziceni după ce un tren a lovit o mașină. Accidentul a avut loc între localitățile Tunari și Dimieni, județul Ilfov. În urma impactului, șoferul a murit.

author avatar
Andreea Vlad
185 afisari

2 COMENTARII

  1. „Soferilor” nu le mai ajung soselele, merg pe calea ferata acum? Cum naiba sa nu fii atent cand traversezi o cale ferata, sa te asiguri ca nu vine trenul?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger