AcasăNewsTragedie la un show aviatic in Nevada: 3 morti si cel putin...

Tragedie la un show aviatic in Nevada: 3 morti si cel putin 50 de raniti – IMAGINI SOCANTE

captura Daily Mail

Tragedie la un spectacol aviatic din Nevada, Statele Unite. Un avion avand la mansa un experimentat pilot specializat in acrobatii aeriene s-a prabusit vineri, la ora locala 16.30, peste o parte din spectatori. Trei oameni – printre care si pilotul – au murit, alte cel putin 50 de persoane fiind ranite.

captura Daily Mail

Ambulantele ajunse de urgenta la Reno, Nevada au transportat ranitii la trei spitale din apropierea locului unde s-a produs accidentul. 15 dintre cei peste 50 de raniti sunt in stare critica. Trei persoane, printre care si pilotul, au murit pe loc.

Martorii descriu scenele de groaza de dupa prabusirea avionului peste sectorul VIP-urilor prezente la spectacolul aerian. Ranitii erau plini de sange, intinsi pe camp, unii dintre ei avand mainile sau picioarele zdrobite de bucati de metal din avionul prabusit, titreaza Daily Mail. La spectacol asistau circa 75.000 de spectatori.

Aparatul de zbor, un P-51 Mustang, data din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si era pilotat de Jimmy Leeward (74 de ani). Barbatul participa la astfel de demonstratii aeriene inca din 1975.

Deocamdata nu se cunosc exact cauzele producerii tragediei, una dintre ipotezele vehiculate fiind o defectiune la aparatul de zbor.

[youtube]9QZnW-YNu0A[/youtube]

492 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger