AcasăNewsTragedie la un camin studentesc din Cluj: un tanar a murit dupa...

Tragedie la un camin studentesc din Cluj: un tanar a murit dupa ce a cazut de la etajul sase!

(foto: stiridecluj.ro)

Un barbat in varsta de 31 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul sase. Tanarul, alpinist utilitar, era angajat la o firma specializata si venise sa curete geamurile unui camin din Cluj.

(foto: stiridecluj.ro)

Accidentul a avut loc vineri seara. Din primele informatii, franghia cu care barbatul era asigurat de cladirea caminului Economica 1 s-a rupt, iar alpinistul utilitar a cazut in gol de aproape 20 de metri, lovindu-se cu capul de beton.

Mai multi studenti care au vazut ce s-a intamplat au sunat imediat la Ambulanta, potrivit stiridecluj.ro. Medicii ajunsi de urgenta la fata locului au incercat cateva zeci de minute sa-l resusciteze, insa fara succes. Barbatul a fost declarat decedat. In acest caz a fost deschisa o ancheta pentru a fi stabilite circumstantele producerii tragediei.

232 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger