AcasăNewsTragedie la SPITALUL UNIVERSITAR: A cazut de la etaj!

Tragedie la SPITALUL UNIVERSITAR: A cazut de la etaj!

Momente dramatice pentru pacientii care au asistat fara sa vrea, joi, la o scena infioratoare. Un barbat s-a izbit de pamant, dupa ce a cazut in gol de la mare inaltime din cladirea Spitalului Universitar din Capitala.

Din pacate, sansele se supravietuire ale barbatului au fost fost mici, din cauza faptului ca omul a cazut de la nivelul etajului 14 al unitatii medicale situate in pe cheiul Dambovitei, in zona  Eroilor, din Bucuresti. In ciuda interventiei doctorilor, victima nu a mai putu fi salvata, constantandu-se ca a decedat pe loc.

La locul incidentului s-a deplasat de urgenta o echipa de anchetatori, care urmeaza sa stabileasca in ce contidii s-a produs nenorocirea si daca a fost vorba de un accident sau de o tentativa de sinucidere, cum ar indica primele indicii. Pentru moment, informatiile privind identitatea si varsta barbatului nu au fost date publicitatii.

De asemenea, inca nu se stie exact daca omul era pacient, ruda a unei persoane internate in Spitalul Universitar sau pur si simplu a ales cladirea unitatii medicale pentru a-si duce la indeplinire un plan dramatic, menit sa incheie socotelile cu viata.

256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger