AcasăNewsTragedie la o nunta! Petrecaretii au fost impuscati in timp de dansau...

Tragedie la o nunta! Petrecaretii au fost impuscati in timp de dansau Gangnam Style!

Cel putin trei persoane au murit dupa ce au fost impuscate la o nunta in timp ce dansau pe melodia rapperului sud-coreean Psy, „Gangnam Style”.

Nimeni nu si-a inchipuit ce se va intampla. Oamenii s-au intalnit sa sarbatoreasca si in timp ce se distrau au vazut moartea cu ochii. Tragedia a avut loc la o nunta din Yemen. Potrivit dailymail.co.uk, se pare ca toata nenorocirea a avut loc din pricina faptului ca unul dintre oaspeti nu a mai putut controla arma AK-47 cu care venise la petrecere. Acesta venise cu arma, asa cum este obiceiul si a vrut sa traga cateva focuri in aer pentru a celebra evenimentul.

Acest lucru se intampla frecvent la ceremoniile de acest gen din Yemen. Insa, el nu a mai putut controla arma si a omorat trei oameni si ranit alti cativa dintr-o greseala. Conform aceleasi surse, in numeroase zone din Yemen legea nu permite ca invitatii sa poarte cu ei arme la nunti, dar multi dintre acestia nu respecta interdictia. In ciuda eforturilor pe care autoritatile le fac, iata ca apar frecvent cazuri de persoane ucise la nunta de gloante trase pentru celebrarea evenimentului.

[youtube]Bq5ls3cHaWQ[/youtube]

author avatar
Andra Nesu
437 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger