AcasăNewsTragedie la Neptun! Turist înecat în mare după ce a făcut kitesurfing...

Tragedie la Neptun! Turist înecat în mare după ce a făcut kitesurfing (VIDEO)

neptunTragedie la Neptun! Turist înecat în mare după ce a făcut kitesurfing (VIDEO) / captură video

A fost înregistrat primul caz de înec la mare din acest an. Victima este un turist din București, care și-a pierdut viața la Neptun. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, practica kitesurfing.

Bărbatul s-a înecat în mare, la Neptun, vineri după-amiază. El a fost scos din mare inconştient, iar cadrele medicale au făcut timp de zeci de minute manevre de resuscitare, fără a reuşi să-l salveze. Acesta practica kite-surfing când a căzut în apă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, citați de Mediafax, pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri după-amiază, pentru acordarea primului ajutor unui bărbat scos din mare inconştient, incidentul având loc în Neptun, pe plaja La Steaguri. Acolo s-au deplasat un echipaj SMURB B şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

„Este vorba despre un bărbat, de 36 de ani, din județul Ilfov, care făcea kitesurfing, iar la un moment dat a pierdut controlul kite-ului și a căzut în apă. Din nefericire, a fost constatat decesul. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Bărbatul a pierdut controlul kite-ului și a căzut în apă

Deoarece bărbatul se afla în stop cardiorespirator, cadrele medicale au început protocolul de resuscitare. După zeci de minute în care au încercat să-l salveze, cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că victima avea 36 de ani, era din judeţul Ilfov şi făcea kite-surfing. La un moment dat, el a pierdut controlul kite-ului şi a căzut în apă. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

author avatar
Andreea Vlad
207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger