AcasăNewsTragedie la metrou, in statia Crangasi!

Tragedie la metrou, in statia Crangasi!

Macinat de ganduri negre, un barbat a ales sa se arunce, sambata dimineata, pe linia de metrou, chiar in momentul in care in statie intra o garnitura.

Tragedia s-a produs la statia Crangasi, sub privirile ingrozite ale calatorilor aflati pe peron, in asteptarea metroului. DIn motive neelucidate deocamdata, omul a sarit pe linia de metrou, fara ca mecanicul si nimeni altcineva sa poata face ceva sa-l impiedice.

In ciuda interventiei echipelor medicale, si a faptului ca dupa ce a primit primul-ajutor de la medicii SMURD, fiind apoi transportat de urgenta la Spitalul Universitar din Capitala, barbatul nu a putut fi salvat. Ranile suferite de victima au fost deosebit de grave, incercarile de a o mentine in viata fiind sortite esecului.

Ca urmare a acestei situatii, pana la eliberarea victimei de sub garnitura de metrou, circulatia metrourilor pe linia doi a fost perturbata in jur de 40 de minute. La acest moment, insa, traficul in subteran se desfasoara in conditii normale, anunta Metrorex.

Cazul este considerat o tentativa de sinucidere si nu un accident. O ancheta va stabili ce anume s-a intamplat si ce motive a avut barbatul sa isi doreasca sa isi puna capat zilelor aruncandu-se in fata metroului.

771 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger