AcasăNewsTragedie la Marea Neagră! Doi scafandri au murit înecați la Eforie Nord!

Tragedie la Marea Neagră! Doi scafandri au murit înecați la Eforie Nord!

ambulantaTragedie la Mara Neagră! Doi scafandri au murit înecați la Eforie Nord!

Din păcate, doi scafandri care supravegheau lucrările de extindere a plajei Eforie Nord au murit înecați în Marea Neagră.

Victimele, un scafandru de 54 de ani și un geolog de 32 de ani, lucrau la o firmă privată specializată în cercetare și inginerie marină. Cei doi monitorizau procesul de nisipare a plajei.

Din primele informații, unul dintre ei a suferit un atac de panică, iar celălalt ar fi încercat să-l salveze.

Cei doi se aflau la aproximativ 500 de metri în larg, în dreptul Hotelului Europa, când a fost observată dispariția lor.

Ce a transmis ISU?

Eforie Nord, misiune de căutare/salvare a doi scafandri ce supravegheau lucrările de nisipare a plajei, la aproximativ 500 m în larg. Pompierii intervin cu o barcă cu 4 scafandri și o ambulanță SMURD.

În sprijin acționează un elicopter SMURD și o ambulanță a serviciului județean. Cei doi scafandri au fost aduși la mal, se află în stop cardio-respirator. Echipajele medicale aplică măsurile specifice de resuscitare„, a transmis ISU Constanța.

Aşadar, doi scafandri care supravegheau lucrările de nisipare a plajei, la Eforie Nord, au dispărut la un moment dat în larg și au fost scoși la mal în stop cardio-respirator. Ulterior, au fost declaraţi decedaţi.

 

author avatar
Andrei Ștefan
650 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger