AcasăNewsTragedie la Mamaia! Un bărbat s-a aruncat de la etajul cinci al...

Tragedie la Mamaia! Un bărbat s-a aruncat de la etajul cinci al unei clădiri

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Tragedie pe litoral, în plin sezon estival. Sfârșit cumplit pentru un tânăr care a căzut de la etajul cinci al unei construcții aflate în stațiunea Mamaia.

Din primele informații, totul s-a întâmplat joi seară. La fața locului au ajuns oamenii legii, dar și cadre medicale.

Un bărbat de 34 de ani a murit, după ce s-a aruncat de la etajul cinci al unei clădiri din Mamaia, potrivit news.ro. Conform precizărilor venite de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, oamenii legii din cadrul Poliţiei Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi sinucis, aruncându-se de la etajul cinci al unei clădiri din staţiune.

Pesonalul medical a declarat decesul bărbatului

Ajunși la fața locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat de 34 de ani. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea tânărului. Personalul medical a declarat decesul acestuia pe loc, conform aceleiași surse.

În cazul de față, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Urmează ca în cadrul cercetărilor să se stabilească exact condițiile în care a sfârșit bărbatul. Și ce l-ar fi putut determina să ajungă să comită un astfel de gest dramatic.

author avatar
Andrei Coman
266 afisari

3 COMENTARII

    • Ai împânzit internetul cu „condoleanțele” tale. Chiar n-ai o problemă că te faci de râs, obsedatule? Ești vreun băiat de pe la pompe funebre sau ce naiba ai pățit, te-a abuzat mătușa când erai mititel?

    • Îți mai pui și poza aia de penitenciar… serios, du-te, lasă-ne, vezi că se dau colivă și covrigi pe la înmormântări. Poftă bună, și bagă-ți și lumânarea-n cur.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger