AcasăNewsTragedie la Iași. Părinți sfâșiați de durere. Și-au pierdut copiii într-o singură...

Tragedie la Iași. Părinți sfâșiați de durere. Și-au pierdut copiii într-o singură zi

Doi fraţi în vârstă de un an şi jumătate şi trei ani, au murit după ce au mâncat struguri din propria curte stropiţi cu insecticid.

Tragedia s-a petrecut în comuna Coarnele Caprei din judeţul Iaşi.

Când mama minorilor a văzut că celor doi copii li se gace rău, a cerut imediat ajutor la 112 solicitând un echipaj medical. Din păcate, copiii ai murit la nici 24 de ore de când au mâncat strugurii. Ambulanța a venit prea târziu ca să se mai poată face ceva pentru salvarea vieții micuților.

Mama lor a trăit clipe cumplite. Tragedia se produsese deja

Cei doi fraţi ar fi mâncat struguri din curte în ziua de vineri, iar aceştia ar fi fost stropiţi, spune mama acestora. Sâmbătă, la doar 24 de ore, s-au simţit rău, iar mama a cerut cu disperare ajutorul unei ambulanțe.

Din păcate, copilul de un an şi jumătate a murit în curte după 45 de minute de resuscitare, iar fratele lui de trei ani a murit la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iaşi.

„Elicopterul la misiunea primara de la Coarnele Caprei a gasit copilul in stop cardio respirator. A fost intubat si ventilat mecanic, a fost resucitat timp de 45 de minute, fara raspuns, astfel ca s-a declarat decesul”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, medic-sef UPU SMURD.

În cursul zilei de luni, la Institutul de Medicină Legală, se va stabili cu exactitate motivul decesului în urma necropsiei celor doi micuţi. Din primele informaţii oferite de medici, se presupune că cei doi ar fi decedat din cauza unei intoxicaţii cu insecticide.Vecinii au rămas șocați când au auzit despre o asemenea tragedie. Spun că părinții celor doi copii îi iubeau și aveau grijă de ai.

„Nu am putere să vorbesc. Nu mai știu nimic” a spus mama celor doi micuți.

Acum părinții copiilor se pregătesc de înmormântare, potrivit stiripesurse.ro.

author avatar
Eli Dan Davidescu
254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger