AcasăNewsTragedie la Craiova. Grav accident rutier. O persoană a decedat pe loc

Tragedie la Craiova. Grav accident rutier. O persoană a decedat pe loc

Marți dimineață au fost trei ceasuri rele pe Centura de Nord a municipiului Craiova.

Un tragic accident de circulație a avut loc pe DN 65 F, unde două autoturisme s-au ciocnit frontal. În urma accidentului o persoană și-a pierdut viața, iar alte două au ajuns în stare gravă la spital. Persoanele accidentate sunt o fetiță de 6 ani și mama ei, 34 de ani.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza unei coliziuni frontale dintre două autoturisme, traficul este oprit pe DN 65F (Centura de Nord a municipiului Craiova), județul Dolj, fiind deviată circulația pe străzi adiacente.

Din primele informații am aflat că un tânăr de 25 de ani din localitatea Ghercești a intrat pe contrasens și a lover frontal un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani din Motru.

Polițiștii au oprit circulația pe DN 65 F pentru a deoarece a fost demarată o anchetă penală pentru a se determina condițiile în care a avut loc tragedia.

La fața locului a venit și o ambulanță SMURD, cu un echipaj medical pentru a se acorda primul ajutor. După zeci de minute de resuscitare a șoferului unuia dintre autoturisme, medicii au constatat decesul bărbatului.

author avatar
Eli Dan Davidescu
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger