AcasăNewsTragedie la Bruxelles: Ambasadorul Serbiei la NATO s-a sinucis chiar sub ochii...

Tragedie la Bruxelles: Ambasadorul Serbiei la NATO s-a sinucis chiar sub ochii colegilor sai!

(foto: pressonline)

Branislav Milinković, ambasadorul Serbiei la NATO, s-a sinucis aruncandu-se de pe platforma unei parcari a principalului aeroport international din Bruxelles, potrivit presei de la Belgrad.

(foto: pressonline)

Guvernul Serbiei a precizat, intr-un comunicat, ca Milinković a murit marti noapte. Diplomatul venise la Bruxelles unde a participat la intrunirea ministrilor de Externe din statele membre NATO.

Delegatia Serbiei se indrepta catre zona din parcarea aeroportului rezervata autoturismelor lor. Ambasadorul a sarit brusc peste o bariera, s-a urcat pe marginea parapetului si a sarit de la zece metri inaltime, conform declaratiei unui diplomat prezent la nefericitul eveniment.

Ministrul sarb al Afacerilor Externe si-a exprimat regretul pentru moartea lui Milinković, spunand ca a fost un bun coleg, un diplomat profesionist si un intelectual.

“Secretarul general NATO, Aders Fogh Rasmussen este adanc intristat de moartea tragica a ambasadorului sarb. Branislav Milinkovic era foarte respectat si ii vom simti lipsa la cartierul general NATO”, a declarat purtatoarea de cuvant a NATO,  Carmen Romero.

Inainte de a ocupa postul de ambasador al Serbiei la NATO, diplomatul a fost ambasador la Bruxelles si la Viena. Sotia lui Milinković a fost instiintata si a plecat imediat spre capitala Belgiei. In urma sa a lasat un baietel de sase ani. Pana in prezent, cauzele sinuciderii nu sunt cunoscute.

author avatar
Alina Costache
324 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger