AcasăNewsUPDATE Tragedie la Brașov! Cine este tânără găsită împușcată în cap, chiar...

UPDATE Tragedie la Brașov! Cine este tânără găsită împușcată în cap, chiar de ziua ei de naștere. A lăsat un bilet de adio!

politiaTragedie la Brașov! Tânără găsită împușcată în cap chiar de ziua ei de naștere

Descoperire macabră într-un bloc din Brașov! O tânără în vârstă de 28 de ani a fost găsită împuşcată în cap, joi noapte spre vineri. Tragedia a avut loc chiar de ziua ei de naștere.

Update 10.00. Au apărut informații de ultimă oră în cazul tinerei găsită împușcată în cap, la Brașov. Femeia este ofițer de poliție în cadrul IPJ Brașov. Acesta s-a împușcat în cap cu arma din dotare (pistol Carpați), chiar în ziua în care implinise 29 de ani. În locuință a fost găsit și un bilet de adio, lăsat de victimă. Cei care au alertat autoritățile au fost tatăl și soțul femeii, transmite Antena 3.

Tânăra, despre care autorităţile prezente la faţa locului au precizat că ar fi avut vârsta de 28 de ani, a fost găsită împuşcată în cap. Totul a ieşit la iveală în urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului s-a deplasat Poliţia, dar şi un echipaj SMURD de Terapie Intensivă. Potrivit medicilor, victima prezenta o plagă împuşcată în tâmplă, astfel că a murit pe loc.

O echipă formată din criminaliști sub coordonarea unui procuror au efectuat cercetări la fața locului și au adunat probe. Nu se știe la acest moment dacă femeia s-a sinucis sau dacă a fost ucisă. Vor urma o serie de audieri în cadrul unui dosar de cercetare penală, potrivit Antena 3.

author avatar
Andreea Vlad
809 afisari

2 COMENTARII

  1. Conform surselor Antena 3 mama tinerei crede că nu fiica ei nu s-a sinucis, pentru că era o persoană puternică.
    Mai mult de atât, spune că așa-zisul bilet de adio nu avea scrisul ei, fiind scris la repezeală și cu un scris urât, ori fiica acestia avea un scris caligrafic foarte frumos.
    În perioada 2019 -2021 si-a desfasurat activitatea în cadrul serviciului resurse umane, linia de muncă secretariat, documente clasificate și arhivă.
    https://www.antena3.ro/actualitate/politista-brasov-impuscat-cap-cearta-sotul-bilet-adio-624404.html

  2. Nu am vazut sau auzit ca vreun magistrat sa se sinucida sau sa fie ucis in ultimii 30 de ani!!!! Oare de ce??!!Provabil dinncsuza ca sunt aparati de constitutie!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

SUA prezintă condoleanțe Iranului, dar continuă să-i condamne

Guvernul SUA a prezentat condoleanțe pentru moartea președintelui Raisi, dar va continua să ceară socoteală Iranului „pentru comportamentul destabilizator”, a anunțat luni purtătorul de...

VIDEO| Incendiu puternic în Sectorul 2

Pompierii din Capitală intervin luni seara la un incendiu cu degajări mari de fum izbucnit într-o clădire dezafectată din Sectorul 2.Potrivit ISU București-Ilfov, incendiul...
proger