AcasăNewsTragedie într-o familie terorizată de interlopi. Agresorii sunt în libertate. Ancheta bate...

Tragedie într-o familie terorizată de interlopi. Agresorii sunt în libertate. Ancheta bate pasul pe loc

Nu sunt puține cazurile în care interlopii își fac propria lege, ignorând legile statului. Și nu de puține ori, anchetele demarcate de către polițiști sunt „uitate” în sertarele anchetatorilor.

Între timp, infractorii sunt în libertate, fără teamă că vor fi vreodată trași la răspundere pentru ceea ce fac.

Un astfel de caz este al unei familii din București, unde un bărbat a fost băgat în spital după ce membri unui clan interlop l-au bătut până la leșin. Speriată și temându-se pentru viața ei și a soțului aflat în stare gravă la spital, a făcut stop cardiac și a murit.

Astfel de tragedii nu sunt singulare. După ieșirea din spital, bărbatul a rămas cu sechele grave și își pune legitim întrebarea dacă nu cumva se va trezi iar în casă cu agresorii.

Momentul atacului a fost surprins de camerele de supraveghere. În tot acest timp, agresorii sunt liberi, iar ancheta bate pasul pe loc.

Cum s-a petrecut totul

După mai multe certuri între victimă și agresori, care îi sunt vecini, aceștia din urmă au năvălit peste bărbat în casă și l-au luat la bătaie. L-au bătut până l-au lăsat inconștient. Soția acestuia a țipat, dar nimeni dintre ceilalți vecini nu au intervenit. Disperată, femeia a sunat la 112. Soțul a fost transportat la spital pentru ca medicii să-i salveze viața.

„După tot ce s-a întâmplat, mă tem. Am atacuri de panică. Mă chinui de două luni de zile și nu am niciun răspuns. De ce a murit soția mea?”, se întreabă neputincios bărbatul agresat.

În secția de poliție, femeii i s-a făcut rău, cuprinsă de panică și cu gândul la soțul lăsat inconștient. La câteva minute distanță, aceasta a intrat în stop cardio respirator și a murit în ambulanță în drum spre spital.

„Soția mea a murit de două luni de zile. Eu am mers la Secție. Din 2019 am depus plângere. Nu au făcut nimic până acum. În 2019, au continuat să îmi facă probleme, autoritățile nu au făcut nimic. Acum,în 2020, soția a murit. Eu am mers personal la Secția 19. Am mers de trei ori cu avocat, de şapte ori am mers singur”, mai spune victima.

Viața alături de agresori care îi sunt vecini, este un calvar. Niciunul dintre agresori nu a fost reținut sau anchetat pentru faptele comise.

Că interlopii își fac propria lege, stă dovadă și moartea șefului clanului Duduianu, Emi Pian, ucis recent de un membru al unui clan rival.

Moartea lui Emi Pian s-a lăsat cu demisia chestorului șef Liviu Vasilescu

Chestorul Liviu Vasilescu a anunțat, la începutul lunii septembrie, că se retrage de la conducerea Poliției Române.

„Vă rog să îmi permiteţi ca de astăzi să mă retrag din funcţia de inspector general al Poliţiei Române, să rămân ofiţer de poliţie şi să îndeplinesc sarcinile ce îmi vor fi încredinţate”, a anunţat Liviu Vasilescu.

Demisia lui Liviu Vasilescu vine în contextul în care acesta s-a întâlnit cu membri ai clanului Duduianu după moartea lui Emi Pian.

„Atât ca ofițer de execuție, cât și ca manager, mi-am făcut datoria cu onoare și bună credință, integritatea profesională fiind principiul care m-a ghidat în întreaga carieră. În ultimul timp, am constatat un atac mediatic concentrat asupra Poliției Române și Ministerului Afacerilor Interne, într-o perioadă în care țara are nevoie de liniște și conjugarea tuturor eforturilor pentru protejarea cetățenilor.

Cu permisiunea dumneavoastră, aș vrea să le mulțumesc acestor eroi ai zilei pentru rezultatele obținute și să le transmit, indiferent ce cred unele persoane care au văzut munca de poliție mai mult din fața televizorului decât din teren, sunt onorat că sunt colegul lor.

În permanență mi-am asumat responsabilitatea deciziilor și întotdeauna mi-au plăcut și surprizele. În același cadru, vă rog să îmi permiteți ca, de astăzi, să mă retrag din funcția de inspector general al Poliției Române, să rămân ofițer de Poliție și să îndeplinesc sarcinile ce îmi vor fi încredințate. Vă mulțumesc!”, a mai declarat Liviu Vasilescu, potrivit romaniatv.net .

author avatar
Eli Dan Davidescu
511 afisari

3 COMENTARII

  1. Românii de bună credință au ajuns bătaia de joc și să fie terorizați de clanuri interlope de țigani sau așa-ziși (alți) români, protejați de politicieni, polițiști și ” slujitori ai justiției ” corupți. Trebuie declarată moartea ăstora, până nu ne omoară ei pe noi. Pe unii, după cum e limpede, i-a omorât. Până când?

  2. In „Staaaatul meeeu de drept”,”Romania moderna”,criminalii,pedofilii,talharii,traficantii de toate cele,violatorii,nu mai vorbim de „interlopii” din Institutiile Statului de dreeeept,umbla liberi printre noi.Pai cine sa se ia de ei ? Sa se ia ei intre ei unii de altii ? Nu prevede Legea,dupa cum spun sindicalistii din politie.

  3. Plângăcioșilor și abuzatilor, voi ati vrut o poliție de catifea care în loc de bastoane împarte pliante și garoafe, care în loc să pună cătușe pune poze cu cățelușe și așa mai departe. Când poliția ii prindea și îi usca și îi făcea de le era frică să mai iasă pe strada v ați inventat 10000 de ONG-uri pentru apărarea drepturilor libidinosilor, cocalarilor, bombardierilor etc, când poliția ii prindea pe strada va apucați de filmat și live-uri că na…. Așa e românul, frate cu dracul. Românii au nevoie de polițiști, dar nu de intervenția lor. Daca s ar putea sa îi prindă cu puterea minții, sa nu mai zic de faptul că ei ii prind și procurorii și judecătorii le dau drumul pe alta usa. Polițiștii nu sunt nici mai buni și nici mai răi, sunt exact oglindă societății bolnave in care trăim. Ați vrut o poliție slabă?! Culegeți roadele!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger