AcasăNewsTragedie într-o familie din Vaslui. Copilă de 13 ani, găsită spânzurată

Tragedie într-o familie din Vaslui. Copilă de 13 ani, găsită spânzurată

incidentTragedie într-o familie din Vaslui. Copilă de 13 ani, găsită spânzurată

Scene dramatice, luni dimineaţă, într-o localitate din județul Vaslui, acolo unde o fată de numai 13 ani a fost găsită spânzurată de părinți, care au sunat la 112.

Copila dispăruse din casă cu câteva momente înainte. Când a fost efectuat apelul la numărul unic de urgenţă, aceasta era coborâtă din ştreang, iar părinţii au fost ghidați prin telefon sa facă manevre de resuscitare până la sosirea ambulanței. Odată ajunşi la faţa locului, medicii de pe ambulanţă au reuşit să o readucă la viaţă, fetiţa fiind transportată, ulterior, la spital. Din primele informaţii, fata ar fi avut probleme de sănătate.

Polițiștii au demarat cercetările, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

Un deținut s-a spânzurat în Penitenciarul Vaslui

Un incident similar s-a produs, tot luni, la Penitenciarul Vaslui. Un deținut s-a spânzurat în incinta unităţii, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), potrivit Agerpres.

Evenimentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112, la ora 7:41. „O autospecială de Terapie Intensivă Mobilă a fost solicitată să intervină la o instituţie de maximă siguranţă din municipiul Vaslui, unde o persoană s-ar fi spânzurat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Dan Ionaşcu.

author avatar
Andreea Vlad
237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger