AcasăNewsTragedie în Teleorman! O întreagă familie a pierit pe „drumul morții”. Printre...

Tragedie în Teleorman! O întreagă familie a pierit pe „drumul morții”. Printre victime se află și trei copii

Tragedie în Teleorman! O întreagă familie a pierit pe „drumul morții”. Printre victime se află și trei copii

Trei copii și părinții lor și-au pierdut viața duminică noapte spre luni după ce mașina în care se aflau a intrat într-un autotren.

Tragedia a avut loc pe Drumul European 70, numit și ”Drumul morții”, din județul Teleorman.

5 persoane au murit în accident

Trei copii cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, o femeie de 38 de ani și un bărbat de 40 au murit, luni, într-un grav accident de circulație care a avut loc pe E70, între Văceni și Vitănești, a anunțat Poliția Teleorman, potrivit impactnews24.ro.

Nu se cunoaște motivul pentru care bărbatul de 40 de ani, care conducea pe direcția de deplasare București – Alexandria, ar fi intrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa din sens opus.

„În data de 25 iulie, pe DN 6, între localitățile Văceni și Vitănești, a avut loc un accident rutier grav.

Impact violent cu un TIR

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri care au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din orașul Zimnicea, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, la km 72 din direcția de deplasare municipiul București către Alexandria, ar fi intrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa din sens opus.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto și a pasagerilor din autoturism, respectiv o femeie de 38 de ani și 3 copii minori cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, toți din orașul Zimnicea.

În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Teleorman.

author avatar
Andreea Vlad
1.056 afisari

6 COMENTARII

  1. Probabil ca soferul era un fost parnaias si s-a speriat de un echipaj de la circulatie.

  2. injectatii fac tot felu de accidente bizare, pur si simpu cedeaza pe loc! asta s-a intamplat si aici numai ca nu vor face niciodata autopsie.

  3. Colegii mei m-au informat ca ”soferul” era mort cand a intrat in camion.

  4. pare ca i s-a facut rau la volan, cum au patit atatia altii de cand cu vaxurile minune, pacat de familia lor si mai ales de copiii

    • Incep sa vad si aici in Olimp cum opresc multi si se intind pe asfalt. Unii isi revin, altii….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger