AcasăNewsTRAGEDIE in SUA: Avion PRABUSIT peste doua case! Doi copii sunt dati...

TRAGEDIE in SUA: Avion PRABUSIT peste doua case! Doi copii sunt dati disparuti!

Cel putin trei persoane – doi copii si pilotul – sunt dati disparuti, dupa ce un avion turbopropulsor s-a prabusit peste doua case din East Haven, Connecticut, in dimineata zilei de vineri, au anuntat autoritatile.

Doi copii, de 1 si 13 ani, care erau in casa in momentul producerii accidentului – atunci cand avionul s-a prabusit, in jurul orei 11.30 (20.30, ora Romaniei), sunt dati disparuti, potrivit declaratiei lui Iosif Maturo Jr., primarul orasului East Haven, citat de edition.cnn.com. De asemenea, in casa mai era si mama copiilor, care a reusit totusi sa se salveze, a mai spus el.

“Partea din spate a casei este… complet devastata”, a declarat Maturo, potrivit aceleiasi surse.

Avionul, de tip Rockwell 690B, a decolat de pe aeroportul Teterboro din New Jersey si s-a prabusit peste doua case, in apropierea aeroportului Tweed-New Haven, in sudul statului Connecticut, potrivit oficialilor din Administratia Federala a Aviatiei.

[youtube]V3HG6hq_TNA[/youtube]

Pana la acest moment nu s-au dat publicitatii niciun fel de informatii legat de identitatea pilotului sau al numarului de pasageri aflati in avion, si starea lor de sanatate.

Nimeni nu mai crede ca cei doi copii ar mai putea fi gasiti teferi, dat fiind ca din cauza incendiului izbucnit, casa in care se aflau ei si cea a vecinilor au fost distruse aproape complet.

Foto: edition.cnn.com

author avatar
Alina Costache
694 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger