AcasăNewsTragedie in showbiz, un artist roman s-a inecat in Marea Neagra

Tragedie in showbiz, un artist roman s-a inecat in Marea Neagra

Lumea showbiz-ului romanesc a primit o lovitura dura la sfarsitul acestei saptamani, actorul Cristian Grigorescu inecandu-se in Marea Neagra.

UPDATE – Corpul neinsufletit al lui Cristi Grigorescu a fost adus de valuri la mal sambata seara. Imediat, trupul a fost transportat la morga pentru a se efectua necropsia.

Tanarul se afla in vacanta in statiunea Jupiter, alaturi de mai multi prieteni, iar vineri a incalcat recomandarile salvamarilor si s-a aruncat in valurile marii, desi scaldatul era interzis din cauza curentilor puternici.

Cristi a disparut rapid sub ape, alaturi de alti doi barbati, si nu a mai fost de gasit. Medicii au reusit sa salveze vietile celorlalti barbati, dar corpul lui Cristi Grigorescu nu este inca de gasit.

Imediat s-au prezentat la fata locului mai multi prieteni d-ai lui Cristi, din nationala de fotbal a artistilor, dar sperantele ca tanarul sa mai fie descoperit in viata sunt minime.

Andrei si Kamara, componentii trupei „Alb Negru”, au precizat, pentru Romania TV, ca „este o tragedie, nu numai pentru familie ci si pentru noi. Suntem consternati, nu putem sa concepem. Am crezut ca ne face cineva o gluma proasta”.

author avatar
Cristi Ionita
4.763 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger