AcasăNewsTragedie in Rovinari: o fetita si parintii ei au murit din cauza...

Tragedie in Rovinari: o fetita si parintii ei au murit din cauza unui boiler

Au fost momente dramatice intr-un cartier din orasul Rovinari. Salvatorii si vecinii au sperat pana in ultima clipa intr-o minune, insa, din pacate, deznodamantul in cazul interventiei menite sa duca la salvarea unei intregi familii secerate de monoxidul de carbon care a cuprins garsoniera in care locuiau a fost unul foarte trist.

Alerta s-a dat marti seara, in jurul orei 22. In ciuda eforturilor medicilor, o copila de 12 ani si parintii ei, doi oameni tineri, nu au putut fi salvati din ghearele mortii. Reprezentantii ISU Gorj au intervenit intr-un suflet in garsoniera aflata la etajul 4 al unui bloc din strada 22 decembrie. A fost o veritabila desfasurare de forte – cu ambulante, masini de pompieri si o multime de cadre medicale.

Cand au intrat in locuinta, pompierii i-au gasit pe toti cei trei membri ai familiei in stare de inconstienta – fetita cazuta langa usa de la intrare, barbatul in varsta de 39 de ani prabusit langa usa baii, unde se afla sotia acestuia. Imediat au fost preluati de cadrele medicale. S-au inceput manevrele de resuscitare in cazul parintilor, in timp ce copila a fost dusa urgent la spital. Din pacate, atat fetita, cat si mama acesteia, o femeie de 32 de ani, dar si tatal au fost declarati decedati.

Conform ISU Gorj, s-a stabilit ca in garsoniera nivelul monoxidului de carbon era foarte ridicat si ca „un boiler pe gaze s-a dovedit a fi principalul vinovat pentru aceasta tragedie”.

author avatar
Cristina Stefan
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger