AcasăNewsTragedie în Missouri, SUA. Un tren a deraiat, sunt morți și răniți...

Tragedie în Missouri, SUA. Un tren a deraiat, sunt morți și răniți – VIDEO

Tragedie în Missouri, SUA. Un tren a deraiat, sunt morți și răniți – VIDEO / Foto: Twitter

Un tren plecat din Los Angeles spre Chicago , în SUA, s-a ciocnit luni cu un camion de gunoi la o trecere la nivel cu calea ferată din Missouri. Deraierea s-a soldat cu cel puțin trei morți și mai mulți răniți, potrivit autorităților.

Filmări din trenul groazei

„Există mai mulți răniți și putem confirma că au existat trei decese, două în tren și unul în autobasculantă”, a declarat Justin Dunn, purtător de cuvânt al Poliției Autostrăzilor din statul Missouri, într-o conferință de presă.

Trenul, care se deplasa între Los Angeles și Chicago, a ieșit de pe șine „după ce a intrat în coliziune cu autovehiculul la o trecere la nivel cu calea ferată” în Mendon, în nordul statului Missouri, la ora locală 13:42 (18:42 GMT), a precizat anterior compania feroviară Amtrak într-un comunicat.

Peste 200 de pasageri și angajați ai companiei se aflau la bord, iar trecerea nu avea lumini de marcare a benzii de circulație sau dispozitive electronice de control, potrivit autorităților locale. Ancheta privind circumstanțele accidentului se află „în faza preliminară”, a precizat Justin Dunn, promițând că vor urma mai multe informații, scrie France 24.

Fotografii impresionante postate pe rețelele de socializare de către pasageri arată mai multe mașini pe marginea căii ferate, cu pasageri care au scăpat pe geamurile laterale, în mijlocul unei zone agricole.

Duminică, un alt tren operat de Amtrak a lovit o mașină la o trecere la nivel cu calea ferată fără bariere automate în California, ucigând trei dintre pasagerii vehiculului, potrivit NBC.

author avatar
Tudor Borcea
325 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger