AcasăNewsTragedie în Maramureș. Tatăl copiilor morți, mărturie cutremurătoare. Ce i-a spus mama...

Tragedie în Maramureș. Tatăl copiilor morți, mărturie cutremurătoare. Ce i-a spus mama micuților – VIDEO

Tragedie în Maramureș. Tatăl copiilor morți, mărturie cutremurătoare. Ce i-a spus mama micuților - VIDEO (sursa foto: captură video antena3.ro)

S-au aflat noi amănunte despre tragedia din Rușor, județul Maramureș, unde doi copii – o fetiță și fratele ei – au sfârșit în condiții cumplite, iar mama micuților ar fi principalul suspect în acest caz șocant.

Tatăl celor mici a dezvăluit în fața presei un amănunt înfiorător. Un telefon venit de la mama copiilor l-a făcut pe bărbat să meargă într-un suflet acasă, la cei mici. ”M-a sunat că a dat cu copiii de pământ fără să vrea”, a povestit tatăl micuților, din câte reiese dintr-o înregistrare video prezentată de antena3.ro.

Din păcate, însă, s-a aflat că ambii copii – unul de patru luni și celălalt în vârstă de un an și 9 luni – au decedat, în ciuda eforturilor cadrelor medicale de a-i resuscita.

Întrebat dacă femeia s-a plâns că i-ar fi greu cu copiii, bărbatul a dat următorul răspuns: ”Nu, atât tot se văita că o doare capul”. Omul spune că femeia ar fi mers la medic și că i s-ar fi dat medicamente împotriva durerilor de cap. ”I-o dat de dureri de cap, medicamente de durere de cap”, a spus tatăl celor mici.

Deja către locul tragediei s-au îndreptat polițiștii, care au început cercetările în gospodăria în care s-a produs nenorocirea. De asemenea, în apropierea locuinței familiei a ajuns și o mașină de la Medicina Legală. Ancheta în acest caz este coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș.

571 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger