AcasăNewsTragedie in Italia: O romanca a murit dupa ce a cazut de...

Tragedie in Italia: O romanca a murit dupa ce a cazut de la etajul al doilea al unui bloc din Milano

O fetita romanca in varsta de doar trei ani si-a pierdut viata dupa ce a cazut de la etajul al doilea al unei cladiri ce este situata la periferia orasului italian Milano.

Din primele informatii, se pare ca fetita se numeste Alessia T. Fetita in varsta de trei ani si jumatate a cazut de la etajul al doilea al unui bloc de locuinte situat in suburbia San Giuliano Milanese, ce se afla la periferia sud-estica a orasului Milano. Intreaga tragedie este relatata de cotidianul Corriere della Sera.

Din ce au povestit martorii de la fata locului, fetita s-ar fi urcat pe balustrada balconului pentru a vedea mai bine ce facea tatal ei in fata imobilului. Copilul s-a dezechilibrat si a cazut pe beton, de la o inaltime de aproximativ opt metri. In operatiunea de salvare a sa a fost implicat pana si un elicopter cu ajutorul caruia a fost transportata la spital, insa micuta a murit dupa aproximativ zece ore in care s-a aflat in coma. Parintii copilului, amandoi romani, vor fi audiati de anchetatori pentru a se stabili circumstantele in care s-a produs incidentul si de ce nu era fetita supravegheata.

author avatar
Andra Nesu
265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger