AcasăNewsTragedie in Italia: Doi romani, mama si fiu, impuscati pentru ca nu...

Tragedie in Italia: Doi romani, mama si fiu, impuscati pentru ca nu si-au platit chiria

Drama inainte de Craciun. O romanca si fiul ei au fost impuscati, sambata dimineata, in Italia, pentru ca nu si-au platit la timp chiria. Tragedia s-a petrecut in orasul italian Latina, capitala provinciei din regiunea Lazio.

Agresorul, un tanar in varsta de 35 de ani, fost agent de paza care-si pierduse serviciul, nu dormise in ultimele trei nopti si suferea de o depresie care i-a marcat actele de nebunie. Barbatul detinea, ilegal, un pistol calibrul 38. Dupa ce s-a certat cu mama lui, pe motiv ca nu face destule presiuni pentru a recupera banii de la chiriasii romani, italianul a luat arma si impuscat-o pe mama lui. Batrana, in varsta de 68 de ani, n-a avut nicio scapare, fiind executata in somn, cu un glonte tintit in frunte.

Apoi, in jurul orei 6.30, barbatul s-a dus la apartamentul unchiului sau, in care locuiau mai multi chiriasi romani. Dupa ce a spart usa de la intrare a inceput sa strige ca vrea banii pentru chirie. Ghinionul a facut ca Elena Tudosa, o femeie in varsta de 44 de ani sa iasa sa vada cine face scandal, moment in care criminalul a impuscat-o in cap.

Insa criminalul nu s-a oprit aici, urmatoarea victima fiind fiul romancei, Gabriel Andrei Bogdan, in varsta de 21 de ani, pe care l-a impuscat tot in cap. Tanarul a fost transportat la spitalul Santa Maria Goretti di Latina, si operat de urgenta, dar sansele de supravietuire sunt minime.

Mai mult noroc a avut Florin Dumitrache, un barbat de loc din Focsani, care locuia in aceeasi casa cu celelalte doua victime. Acesta a scapat doar cu o rana superficiala, iar o alta femeie care a iesit alarmata pe scari sa vada ce se petrece putea sa fie la randul ei ucisa, daca pistolul asasinului nu s-ar fi blocat. De altfel, femeia a fost cea care a si anuntat politistii.

Oamenii legii l-au gasit pe criminal dupa patru ore de urmarire, fiind depistat prin localizarea semnalului de la telefonul mobil.

author avatar
Alina Costache
523 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger