AcasăNewsTragedie in Irak: 15 MORTI, dintre care noua COPII, in urma unui...

Tragedie in Irak: 15 MORTI, dintre care noua COPII, in urma unui atentat cu BOMBA pe un teren de fotbal!

Atentat cu bomba in Irak: Cel putin 15 persoane, intre care noua copii, au fost ucise in urma unui bombardament produsa pe un teren de fotbal din Nahrawan, un oras aflat la sud de Bagdad.

Atacul a avut loc duminica, in jurul orei 19:00, ora locala. Atunci o bomba a explodat in apropierea unui teren de fotbal frecventat de copiii din zona, majoritatea victimelor fiind minori cu varsta sub 16 ani.

Evenimentul e ultimul dintr-o serie de atentate produse in preajma terenurilor de fotbal sau a localurilor care transmit meciuri de fotbal, in Irak. Aproximativ 50 de persoane si-au pierdut viata in 10 astfel de explozii in orase din apropierea Bagdadului, unde tintele au fost terenurile de fotbal, potrivit news.com.au.

Cele mai recente atacuri au ridicat numarul mortilor la nivel national la 448 pentru luna iunie, a treia luna consecutiv cand isi pierd viata peste 400 de persoane in astfel de atacuri, potrivit aceleiasi surse. Peste 1000 de oameni au murit in confruntarile din Irak in aprilie si mai.

author avatar
Alina Costache
325 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger