AcasăNewsTragedie in India: Zeci de studenti au pierit luati de ape in...

Tragedie in India: Zeci de studenti au pierit luati de ape in zona unui baraj

Cel putin 20 de studenti la inginerie, dar si unul dintre profesorii care ii insoteau intr-o deplasare, intr-o zona din nordul tarii, in apropierea unui baraj, au fost suprinsi de o revarsare de apa si au pierit inecati.

Din primele informatii, grupul ar fi fost luat pe sus de cantitati imese de apa, revarsate dupa deschiderea portilor barajului in zona vaii in care se oprise grupul de studenti, pentru a face un set de poze, anunta CNN. Cei mai multi nu au apucat sa se adaposteasca si au pierit inecati.Mai multe echipaje de prim-ajutor au fost trimise in regiune. Atat scafandri, cat si echipe dotate cu barci pneumetice, au ajuns in zona barajului, in incercarea de a ajuta la salvarea persoanelor disparute.

Se pare ca nimeni nu a anuntat ca portile barajului vor fi deschise si nici nu a fost verificat daca exista oameni in calea apelor, pentru a se evita aceasta tragedie. Urmeaza ca o investigatie declansata dupa producerea tragediei, duminica noapte, sa scoata la lumina cauzele producerii dezastrului.

Sursa foto: en.wikipedia.org

193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger