AcasăNewsTragedie în Ialomiţa: 10 morţi în urma unui accident de microbuz

Tragedie în Ialomiţa: 10 morţi în urma unui accident de microbuz

Impactul violent dintre un TIR şi un microbuz a avut urmări cumplite. A fost COD ROŞU de intervenţie în satul Sfântul Gheorghe, comuna Balaciu, din judeţul Ialomiţa.

Accidentul deosebit de grav, produs sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 5, a curmat 10 vieţi. Nouă persoane din microbuz au sfârşit, fără ca medicii să mai poată face ceva pentru a-i salva din ghearele morţii. În urma impactului frontal dintre cele două autovehicule a murit şi soferul TIR-ului. Alte şapte persoane au fost duse la spital, arată cel mai recent bilanţ, potrivit Centrului Infotrafic.

După ce a fost anunţat la 112, către locul accidentului – DN2A Slobozia – Urziceni – au fost direcţionate echipaje de salvare şi descarcerare şi zeci de cadre medicale. Primele date indicau faptul că după ce au descarcerat victimele din microbuz, salvatorii au constatat că sunt 18 victime, 9 dintre ele decedate, conform IGSU.

Răniţii au fost duşi de urgenţă la spital, inclusiv în Capitală. Trei dintre ei, în stare de conştienţă, au fost transportaţi la Slobozia, alţi cinci, la fel, conştienţi, la spitalele Floreasca şi Bagdasar şi o victimă, în stop cardio-respirator, la spital la Urziceni.

Nu se cunosc exact cauzele care au dus la producerea accidentului. Conform televiziunilor de ştiri, se ia în calcul varianta că şoferul TIR-ului ar fi adormit la volan.

Sursa foto: ISU Ialomița

author avatar
Cristina Stefan
297 afisari

2 COMENTARII

  1. O fi și de la acțiunile poliției întârziate și cu „mobilizări” importante de persoanl, din alte domenii, că ăștia au și răspunderea pe drumurile publice, ?

    ,,Zeci de percheziții în București pentru depistarea autorului omorului din Piața Constituției
    Z.P. | 2019-10-04 10:12″

    ,,Băsescu, SCENARIU sumbru după moțiune: ”Va fi o NENOROCIRE!”
    E.Ş. | 2019-10-04 23:19″

    ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger