AcasăNewsTragedie in Hunedoara: Copil de trei ani, martor la uciderea mamei si...

Tragedie in Hunedoara: Copil de trei ani, martor la uciderea mamei si spanzurarea tatalui!

Un copil de trei ani, din Hunedoara, si-a alertat vecinii dupa ce a gasit trupul injunghiat al mamei lui, in una din incaperile locuintei, iar pe tatal sau, spanzurat, intr-o alta camera.

Politia a fost sesizata, sambata dimineata, de catre o femeie care a anuntat ca un micut de trei ani si-a gasit mama moarta in bucatarie, in timp ce trupul spanzurat al tatalui era atarnat de o teava de gaz.

Politia a fost sesizata de catre o femeia, in jurul orei 9:00, ca un minor de trei ani si-a gasit mama ucisa de tata. La fata locului a fost trimisa o echipa operativa. Femeia a fost gasita moarta in bucatarie. Sotul ei, de 35 de ani, a fost gasit mort prin spanzurare de o teava de gaz. Cei doi proveneau dintr-o familie cu probleme sociale, in care barbatul consuma bauturi alcoolice. Ancheta este in curs„, a declarat Bogdan Nitu, de la IPJ Hunedoara, la RTV.

Anchetatorii sositi la fata locului cred ca se confrunta cu o crima urmata de sinucidere. Tragicul eveniment a avut loc in acelasi cartier din Hunedoara, in care, in urma cu o luna, un barbat si-a impuscat sotia cu arma de vanatoare, dupa care s-a sinucis cu aceeasi arma.

author avatar
Alina Costache
610 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger