AcasăNewsTragedie în Franța! Șofer român de TIR, ucis cu sabia, sub ochii...

Tragedie în Franța! Șofer român de TIR, ucis cu sabia, sub ochii soției

TIRTragedie în Franța! Șofer român de TIR, ucis cu sabia, sub ochii soției

Scene șocante s-au petrecut pe o șosea din Franța. Un șofer român de TIR a fost ucis cu o sabie. Autorul crimei este, se pare, un imigrant, potrivit presei franceze.

Tragedia, care a avut loc într-o parcare din nordul țării, s-a petrecut sub ochii îngroziți ai soției. Criminalul a apucat să fugă, până la intervenția acesteia.

Mihai Spătaru se afla, duminică, într-o parcare de pe autostrada N28 din Franta, alături de soția sa. Tânărul i-a spus soției că merge la toaletă și să verifice încărcătura. După ce a coborât și a ajuns în spatele camionului, bărbatul a fost atacat cu sabia de un individ.

Anchetatorii, pe urmele agresorului

Luni, procuratura din Amiens a anunțat deschiderea unei anchete. Autoritățile nu au, în acest moment, niciun fel de informații privind ucigașul sau motivul comiterii crimei.

Un utilizator a povestit într-o postare pe Facebook tragicul incident. El spune că strigătele de ajutor ale femeii ar fi fost auzite de ceilalţi şoferi aflaţi în parcare, însă niciunul nu a coborât pentru a sări în ajutor.

Mihai Spătaru foto facebookcomCSPFE

Șoferii de TIR care circulă prin Europa spun că nu este exclus ca atacatorul să fie un migrant sau mai mulți pentru că nu este primul indicent de acest fel.

author avatar
Andreea Vlad
634 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger