AcasăNewsTragedie in fotbalul romanesc: Fostul director sportiv al Gloriei Bistrita, MORT intr-un...

Tragedie in fotbalul romanesc: Fostul director sportiv al Gloriei Bistrita, MORT intr-un accident!

Fostul fotbalist si oficial al clubului Gloria Bistrita, Vasile Moga, a decedat, sambata, la varsta de 58 de ani, intr-un accident rutier, dupa ce a facut infarct la volan. Fostul sportiv a intrat cu autoturismul pe care-l conducea intr-o teava de gaz.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bistrita a anuntat ca Vasile Moga se afla la volanul autoturismului sau, in zona Pietei Decebal din Bistrita, sambata in jurul orei 13.30, cand a facut infarct si a iesit cu masina de pe carosabil. Ceilalti soferi din trafic au alertat autoritatile dupa ce au constatat ca masina la volanul careia se afla fostul fotbalist a lovit o teava de gaz sub care a ramas blocata. In ciuda eforturilor depuse de echipajele de urgenta, sosite la fata locului, care au incercat sa-l resusciteze timp de 45 de minute, Moga nu a mai putut fi salvat.

Medicul Calin Ganea de la Serviciul Judetean de Ambulanta Bistrita-Nasaud a declarat ca Vasile Moga a facut infarct la volan, potrivit rtv.net.

Vasile Moga, nascut in 7 ianuarie 1955 la Apahida, a debutat in fotbal la varsta de 13 ani, la echipa Somesul din localitate. A trecut apoi la CFR Cluj, fiind remarcat de antrenorul Constantin Radulescu, si a activat patru ani in Divizia A (1972-1976, aproximativ 100 de meciuri, 15 goluri), fiind selectionat si in echipa nationala de tineret a Romaniei, noteaza sursa citata.

Din 1976 a jucat pentru Gloria Bistrita, unde a evoluat pana in 1989, timp in care a fost selectionat in lotul B al Romaniei, iar din 1989 a facut parte din structura de conducere a ACF Gloria, pana in 1991, cand a revenit la CFR Cluj in calitate de presedinte. S-a intors la Gloria in anul 2006, ca director de marketing, iar in 2009 a fost numit director sportiv. In vara acestui an a rupt relatia cu Gloria, club cu care era in proces pentru recuperarea sumelor restante din salarii.

author avatar
Alina Costache
1.200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger