AcasăNewsTragedie în Dâmboviţa! Tânără de 17 ani, găsită fără suflare în baie!

Tragedie în Dâmboviţa! Tânără de 17 ani, găsită fără suflare în baie!

politia

Dramă fără margini într-o familie din Dâmboviţa. O adolescentă a fost găsită fără suflare, chiar de către unul dintre părinții săi. Deocamdată nu se știe ce anume a cauzat decesul tinerei.

Fata – care avea 17 ani – a fost găsită moartă în baie, de către tatăl său, potrivit antena3.ro. Nenorocirea a avut loc în dimineața zilei de luni, în localitatea Meri, din județul Dâmbovița.

Se așteaptă rezultatele necropsiei

Nu se cunosc încă exact circumstanțele în care a sfârșit tânăra. Din primele informații, se pare că aceasta a murit în timp ce își făcea baie. Rămâne ca oamenii legii să stabilească, în urma unor investigații, ce anume a dus la moartea fetei. Conform sursei citate, se iau în calcul fie o posibilă intoxicare cu monoxid de carbon fie probleme medicale.

Trupul fără viață al fetei – elevă în clasa a XII-a – a fost deja preluat pentru a fi făcută necropsia, procedură care se așteaptă să elucideze cauzele decesului.

Zilele trecute, reprezentanții ISU Suceava atrăgeau atenția asupra pericolului reprezentat de intoxicarea cu monoxid de carbon. Și îndrumau oamenii să-și monteze în locuințe detectoare de gaz. „Intoxicarea cu monoxid de carbon este un pericol cu care ne putem confrunta în perioada sezonului rece, iar utilizarea mijloacelor de încălzire cu defecțiuni pot conduce la degajarea acestuia”, semnalau salvatorii suceveni.

author avatar
Andrei Coman
419 afisari

6 COMENTARII

  1. Ce necropsie… E DECÂT DECES SUBIT. Câte doze avea respectivul cobai?
    Era mai bine dă o mierlea mahler, moldovan sau mihăilă!

  2. in 7 ani ajungea judecatoritza eminenta in Bucuresti,e o expresie „s-a dus pe apa Sambetei”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger