AcasăNewsTragedie in Columbia: 31 de copii au ars de vii in urma...

Tragedie in Columbia: 31 de copii au ars de vii in urma exploziei unui autocar

Treizeci si unu de copii si-au pierdut viata, iar alti 24 au fost grav raniti, duminica, in nordul Columbiei, dupa ce autocarul la bordul caruia se aflau a luat foc, a anuntat filiala locala a Crucii Rosii, citata de CNN.

In urma tragediei produse in Columbia, alte 25 de persoane, intre care si un adult, au fost ranite, suferind arsuri grave in incendiu, langa orasul Fundacion, in departamentul Magdalena, noteaza aceeasi sursa. „Ranitii prezinta arsuri de gradul doi sau trei, iar multi se afla intr-o stare critica”, in spitale din regiune, a anuntat, luni, Crucea Rosie.

„Este vorba despre membri ai Bisericii Penticostale”, a anuntat presedintele columbian Juan Manuel Santos intr-o reuniune electorala, la Bogota.

Se pare ca vehiculul, care transporta copii cu varste cuprinse intre unul si opt ani, a explodat in jurul orei pranzului, in regiunea Fundacion, dupa care a fost distrus in intregime de un incendiu, potrivit declaratiei un reprezentant al politiei locale.

Soferul autobuzului, care a disparut de la locul dramei, ar fi fost vazut cu un bidon de benzina cu putin timp inainte de drama. Initial autoritatile au anuntat ca a fost vorba despre o problema mecanica.

Foto: thehindu.com

author avatar
Alina Costache
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger