AcasăNewsTragedie in Chisinau! Opt tineri au MURIT in timp ce se indreptau...

Tragedie in Chisinau! Opt tineri au MURIT in timp ce se indreptau spre un club de Karaoke!

Opt tineri si-au pierdut viata intr-un accident rutier produs marti, aproape de miezul noptii, la intrarea in Chisinau. Ei se indreptau spre un club de karaoke cand masina in care se aflau s-a izbit de un copac.

Toate cele opt victime, trei fete si cinci baieti, din Floreni, Anenii Noi, aveau varste cuprinse intre 17 si 22 de ani. Echipele de interventie, care au ajutat la descarcerare au incercat in zadar sa-i mai salveze pe tineri.

Din primele informatii, conducatorul auto a pierdut controlul volanului si a intrat in plin intr-un copac. Tinerii, in stare avansata de ebrietate, s-au inghesuit intr-un Renault, iar soferul conducea cu aproape 200 de kilometri la ora. Cand au sosit echipele de interventie sase persoane erau deja decedate in timp ce alti doi tineri, care se aflau inca in viata – fiind preluati de echipele medicale de urgenta – au murit in drum spre spital, potrivit unimedia.info.

Imediat dupa accident la locul tragediei s-au adunat aproape 70 de oameni, rude si prieteni ale victimelor, parintii tinerilor avand nevoie de ingrijiri medicale, din cauza socului suferit.

[youtube]9k1Jd39Oa5o[/youtube]

author avatar
Alina Costache
2.395 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger