AcasăNewsTragedie in China. Toti pasagerii unui microbuz au murit: 8 copii, printre...

Tragedie in China. Toti pasagerii unui microbuz au murit: 8 copii, printre victime

Operatiune dramatica de interventie la locul unui accident in care a fost implicat un microbuz plin cu prichindei de gradinita. 11 persoane au pierit dupa ce mijlocul de transport in care se aflau a iesit de pe sosea si s-a oprit intr-un lac.

Accidentul a avut loc intr-o zona inalta din provincia Hunan. In ciuda orelor intregi de eforturi, echipele de salvare care au intervenit la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei opt copilasi aflati in microbuz, si nici pentru a le readuce la viata pe cele doua cadre didactice care ii insoteau pe drumul catre un oras situat in apropiere de Changsha, locul unde a avut loc tragedia. Mai mult, si soferul autovehiculului a pierit in drama rutiera, anunta, vineri, presa locala.

Motivele care au dus la caderea microbuzului in apa nu sunt deocamdata cunoscute, insa o ancheta va scoate la lumina cauzele producerii cumplitului accident in urma caruia au murit cei opt copilasi. Cazul a starnit ecouri in media chineza, dat fiind faptul ca vehiculul ar fi fost prevazut sa transporte doar sapte pasageri, in afara soferului.

130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger