AcasăNewsTragedie în Capitală: trei copii morți în urma unui incendiu din Sectorul...

Tragedie în Capitală: trei copii morți în urma unui incendiu din Sectorul 5

pompieri

Sfârșit tragic pentru trei copii. Micuții și-au pierdut viața într-un incendiu care le-a cuprins locuința din Sectorul 5.

Incidentul șocant a avut loc marți dimineață. Cea care a alertat pompierii a fost chiar mama copiilor, care a sunat la 112. Apelul a avut loc marți dimineață, în jurul orei 05:35.

Focul le-a cuprins patul în care dormeau

Minorii aveau 1, 3 și 6 ani. Incendiul a fost stins între timp de femeie, dar copiii au fost declarați morți.

Incendiul a cuprins patul din relatările autorităților, iar copiii, care se aflau în cameră, au fost resuscitați, din nefericire fără succes.

La incendiu au intervenit patru ambulanțe SMURD, trei autospeciale de stingere și un echipaj de descarcerare.

„Primele echipaje de intervenție ajunse la caz au constatat că incendiul era deja stins și că se manifestase la un pat. Au fost identificate 3 victime în camera respectivă, copii cu vârstele de 2, 3 și 6 ani. S-au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire s-a constatat decesul acestora”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov.

author avatar
Andreea Vlad
210 afisari

4 COMENTARII

    • Incendiul s-a declansat de la o improvitatie prin care sustrageau energie electrica. Parpalete si iubita lui Ochioasa se luasera in urma cu 4 ani si s-au inmultit ca sobolanii.

  1. Cica s-ar fi jucat copilul cel mare cu o bricheta in pat.
    -Cine lasa brichete in patul copiilor?
    -Care copil se joaca cu bricheta la ora 4 sau 5 dimineata?
    -Brichetele comercializate in Rromania au sistem ca sa nu poata fi aprinse de catre copii.
    -Vaca proasta de mama unde era in timp ce se jucau copiii la 4 dimineata cu bricheta? Avea orgasm donat de vecinu’? Nu era de datoria ei sa stea sau sa verifice camera in care erau copiii?
    -In momentul in care a luat foc patul, copiii aia nu tipau de groaza si sperietura? Ma-sa nu i-a auzit, sau era ocupata sa i-o suga lui vecinu?
    Parerea mea este ca proasta a cedat psihic cu cei trei copii crescandu-i singura(am inteles ca barba-su e la ciordeala pa Jarmania), a dat de nea Dorel vecinu donatorul de maciuci si in mintea ei proasta a decis sa scape de copii, dandu-le foc. Nu la fel a facut si vaca aia de la Timisoara care s-a aruncat de pe bloc impreuna cu copilul?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger