AcasăNewsTRAGEDIE in Capitala, in ajunul Craciunului: Un barbat A MURIT in...

TRAGEDIE in Capitala, in ajunul Craciunului: Un barbat A MURIT in timp ce se afla la cumpraturi!

Momente de groaza pentru bucurestenii care marti dimineata isi faceau cumparaturile intr-un supermarket din sectorul 2 din Capitala. Acestia au privit neputunciosi cum un barbat in varsta de 61 de ani si-a dat ultima suflare, sub privirile lor ingrozite.

Serviciul de Ambulanta Bucuresti a fost anuntat, marti, in jurul orei 11.00, printr-un apel de urgenta facut la 112, ca unui barbat de 61 de ani i s-a facut rau in timp ce se afla la coada, intr-un magazin din cartierul Colentina din Bucuresti. Desi un echipaj de salvare a fost trimis imediat la fata locului, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata. Potrivit primelor informatii, barbatul a murit in urma unui infarct.

“Barbatul avea probleme cardiace. Ambulanta a sosit la fata locului la cinci minute dupa ce a fost facut apelul la 112. Pacientul a intrat in stop cardio-respirator. Medicii au incercat timp de 60 de minute sa il resusciteze, insa fara rezultat”, a declarat Alice Grasu, directorul Serviciului de Ambulanta Bucuresti, citata de rtv.net.

Acum, in loc de Sarbatorile de iarna, familia indoliata a barbatului trebuie sa se pregateasca de inmormantare.

author avatar
Alina Costache
303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger