AcasăNewsTRAGEDIE in Capitala! Barbat ARS, gasit de un trecator!

TRAGEDIE in Capitala! Barbat ARS, gasit de un trecator!

Foto: Brasovultau.ro

Un barbat cu arsuri pe aproape toata suprafata corpului a fost gasit miercuri dimineata, in Bucuresti, in zona Podul Constanta. Acesta a fost observat de un trecator care a sunat imediat la Serviciul de urgenta 112. La fata locului, au venit mai multe echipaje ale Politiei si SMURD. Medicii ii dau sanse minime de supravietuire.

Foto: Brasovultau.ro

Autoritatile incearca sa descopere care au fost imprejurarile in care barbatul a ajuns in acea stare in mijlocul strazii. Nu se cunoaste  deocamdata daca barbatul a fost incendiat sau si-a dat foc singur. Medicii fac eforturi pentru a-l salva, dar sansele de supravietuire sunt foarte mici pentru ca acesta are arsuri de gradul 3 si 4 pe aproape toata suprafata corpului.

„Incidentul a avut loc pe strada Parcului, in zona Podului Cosntanta. La sosirea echipajelor de salvare s-a constantat ca este vorba despre un barbat in varsta de 35 de ani. Acum se afla in grija medicilor care aplica masurile specifice”, a zis Daniel Vasile, purtator de cuvand ISU Bucuresti, la Romania TV.

author avatar
Anca Murgoci
240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger