AcasăNewsTragedie în Buzău! Un puşti de 15 ani a murit într-un accident...

Tragedie în Buzău! Un puşti de 15 ani a murit într-un accident groaznic, după ce a furat o maşină din sat

(sursa foto: romaniatv.net)

O tragedie a avut loc în ziua de 1 decembrie, dimineaţa. Un puşti de 15 ani a murit în urma unui grav accident de maşină. În acest eveniment rutier au fost implicaţi doi adolescenţi. S-a întâmplat pe raza comunei buzoiene Costești, judeţul Buzău.

Unul dintre tineri și-a pierdut viața, iar celălalt a ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a intrat într-un stâlp.

Adolescenţii ar fi furat maşina

Potrivit primelor informații furnizate de IPJ Buzău, cei doi tineri ar fi furat mașina implicată în accident. Ei ar fi sustras autoturismul, care se afla parcat în fața unui imobil, din localitatea Costești.

„Din primele date de la fața locului a reieșit că un autoturism condus pe direcția Costești către Smeeni a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

Accidentul s-a soldat cu decesul tânărului care s-ar fi aflat la volanul masinii, în vârstă de 15 ani, din Costești, dar și cu rănirea unui al ocupant, de 18 ani, din aceeași localitate”, informează IPJ Buzău.

Persoana rănită a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Traficul, restricţionat

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Traficul rutier pe DC 156 a fost restricționat in satul Budișteni, din cauza accidentului de circulație.

author avatar
Andrei Ștefan
433 afisari

5 COMENTARII

  1. A gasit ce a cautat. Astfel de cazuri ar trebui mediatizate mai mult, ca poate le vine mintea la cap celorlalti ca el, care habar nu au pe ce lume traiesc, dar sunt oricum prea slabe sperantele ca se vor schimba cu ceva… 🙁

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger