AcasăNewsTragedie în Brăila, cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Un copil...

Tragedie în Brăila, cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Un copil de 14 ani a rămas orfan, după ce tatăl i-a înjunghiat mama și apoi s-a spânzurat

(foto: Facebook)

Caz înspăimântător într-o localitate brăileană. O femeie de 43 de ani a murit, după ce a fost înjunghiată, iar bărbatul ei a făst găsit spânzurat.

O nenorocire s-a abătut asupra unei familii din județul Brăila, cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Un copil în vârstă de 14 ani – băiatul familiei brăilene – a fost cel care a alertat autoritățile despre cumplita dramă. Adolescentul a rămas orfan, după ce tatăl i-ar fi ucis mama, iar apoi s-a spânzurat.

Bărbatul din județul Brăila şi-a înjunghiat soţia cu un cuţit, chiar în faţa copilului lor, potrivit news.ro. Ulterior, tatăl adolescentului a fost găsit spânzurat.

Femeia nu a putut fi salvată

Chiar copilul familiei a fost cel care a pus mâna pe telefon și a anunțat la 112 ce s-a întâmplat. Din câte a anunțat IPJ Brăila, cazul a fost sesizat poliției duminică seară. După ce a fost primit apelul copilului, oamenii legii s-au dus la adresa indicată. A fost găsită femeia de 43 de ani, pe care, din păcate, cadrele medicale care au intervenit la fața locului nu au mai putut-o salva, în ciuda eforturilor depuse în acest sens.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, iar din primele date se pare că un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Râmnicelu, în timp ce se afla la domiciliul comun, pe fondul unui conflict spontan pe care l-ar fi avut cu soţia sa, în vârstă de 43 de ani, ar fi înjunghiat-o cu un cuţit în zona pieptului, după care a părăsit locuinţa”, a transmis, luni, IPJ Brăila.

S-a pornit apoi în căutarea bărbatului. Acesta a fost găsit spânzurat într-o anexă a gospodăriei.

Anchetatorii au deschis un dosar penal și urmează să stabilească, în cadrul unor cercetări, condițiile în care s-a ajuns la această tragedie. Încă nu se știe ce l-ar fi putut împinge pe bărbat să comită oribilul gest la adresa soției sale, înainte de a-și curma zilele.

author avatar
Andrei Coman