AcasăNewsTragedie în Bistrița. Un tânăr de 21 de ani a murit, iar...

Tragedie în Bistrița. Un tânăr de 21 de ani a murit, iar două persoane au ajuns la spital în stare gravă

Un accident cumplit a avut loc, duminică seară pe DJ 172 E, pe direcția Leșu-Ilva Mică, Bistrița-Năsăud.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bistrița-Năsăud, tânărul de 19 ani din Sângeorz-Băi în timp ce conducea un autoturism pe direcția Leșu-Ilva Mică, „pe fondul lipsei de experiență și a neadaptării vitezei la condițiile de trafic, într-o succesiune de curbe, ar fi pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate de la marginea părții carosabile”.

Impactul a fost atât de puternic, încât tânărul de 21 de ani a murit pe loc.

La fața locului a sosit de urgență un echipaj al poliției, și un echipaj medical pentru acordarea primului ajutor victimelor accidentului.

Tinerii de 19, respective 16 ani sunt grav răniți și transportați la spitalul din Sângeorz-Băi

Șoferul de 19 ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

„Tânărul ar fi obținut permisul de conducere de aproximativ o lună de zile”, a informat IPJ Bistrița-Năsăud.

Informarea IPJ Bistrița-Năsăud

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a informat:

„Polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției Orașului Sângeorz-Băi au intervenit în jurul orei 21.50, ca urmare a unui apel 112 cu privire la un accident rutier.

Conform primelor verificări, în comuna Leșu pe DJ 172 E un tânăr în vârstă de 19 ani din Sângeorz-Băi, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Leșu – Ilva Mică, pe fondul lipsei de experiență și a neadaptării vitezei la condițiile de trafic, într-o succesiune de curbe, ar fi pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate de la marginea părții carosabile.

În urma impactului a rezultat decesul unui tânăr de 21 de ani din Sângeorz-Băi pasager în autoturism, rănirea gravă a unui tânăr 19 ani din Sângeorz-Băi și rănirea ușoară a altui tânăr de 16 de ani tot din Sângeorz-Băi, ambii pasageri în autoturism, aceștia fiind transportați la spital. Conducătorul auto și un alt pasager din autoturism în vârstă de 19 ani au refuzat transportul la spital.

Șoferul de 19 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Tânărul ar fi obținut permisul de conducere de aproximativ o lună de zile.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte și a cauzei accidentului.

Circulația a fost blocată în zonă pentru aproximativ 60 de minute, apoi s-a circulat pe o bandă. Reprezentanții ISU și Electrica acționează pentru îndepărtarea firelor de curent electric căzute, odată cu stâlpul de curent electric, peste partea carosabilă”, a informat IPJ Bistrița-Năsăud.â

Polițiștii au deschis în acest caz dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte și a cauzei accidentului. Circulația a fost blocată în zonă pentru aproximativ 60 de minute.

author avatar
Eli Dan Davidescu
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger