AcasăNewsTRAGEDIE in Bistrita-Nasaud! Masina spulberata de tren

TRAGEDIE in Bistrita-Nasaud! Masina spulberata de tren

Un accident grav a avut loc astazi in comuna Ilva Mica, din Bistrita-Nasaud. In urma impactului, doua persoane au fost ranite.

Tragedia s-a produs in jurul orei 11.00, pe strada Suplai, un drum comunal recent modernizat, care are o trecere de nivel cu calea ferata. In momentul impactului, la volan se afla o femeie in varsta de 30 de ani, iar pe locul din dreapta mama acesteia, in varsta de 50 de ani. Cele doua se indreptau spre biserica.

Victimele au ramas incarcerate in masina. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de la SMURD pentru a le  acorda primul ajutor. Ulterior, ele au fost transportate la spital. Accidentul s-a produs pe fondul neacordarii prioritatii.

„Cele doua femei mergeau la biserica. Nu stim ce s-a intamplat de soferita nu a vazut trenul. Sunt marcaje corespunzatoare, este vizibilitate. Femeia de la volan nu a oprit, iar masina a fost lovita de un tren care venea dinspre Suceava si se indrepta spre Nasaud. Lovitura a fost din dreapta, masina fiind impinsa pe linie circa 150 de metri. Mama soferitei a fost ranita grav, iar ea a scapat cu rani usoare, dar e in stare de soc. Amandoua au fost transportate la spitalul din Nasaud pentru ingrijiri”, a declarat viceprimarul comunei Ilva Mica, Ilie Musica, pentru Timponline.ro.

author avatar
Anca Murgoci
341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger