AcasăNewsTragedie în Bihor: bărbat, ÎMPUȘCAT în cap la vânătoare!

Tragedie în Bihor: bărbat, ÎMPUȘCAT în cap la vânătoare!

arma-vanatoareTragedie în Bihor: bărbat, ÎMPUȘCAT în cap la vânătoare!

Un bărbat din Bihor a fost împuşcat accidental în cap la o partidă de vânătoare organizată în zona Remetea. Cei care se aflau cu el au sunat la 112 și au spus că bărbatul trăieşte şi respiră. La faţa locului a fost trimis elicopterul SMURD.

Victima are în jur de 40 de ani și participa la o partida de vânătoare în zona Beiuș, lângă localitatea Meziad. La un moment dat, a fost împușcat în zona capului de un participant la această vânătoare, un pădurar din zonă.

Pacientul a ajuns în comă, în stare critică, la Unitatea de primiri Urgenţe de la Spitalul Clinic judeţean Oradea. El prezintă o plagă împuşcată craniană frontală, traumatism cranio cerebral sever.

După investigaţiile de specialitate, a intrat imediat în operaţie la Secţia de Neurochirurgie. Nu se știe deocamdată dacă este vorba despre o partidă de vânătoare organizată legal sau nu.

Ce a anunţat Poliţia?

Poliţiştii de la Poliţia municipiului Beiuş au fost sesizaţi în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor, prin numărul de urgenţe 112, că într-o pădure de pe raza localităţii bihorene Remetea a avut loc un accident de vânătoare în urma căruia un bărbat a fost împuşcat accidental.

Un elicopter SMURD a fost trimis în zonă, care l-a transportat la Spitalul Judeţean din Oradea”, a declarat Ioana Lascău, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor.

Reprezentantul IPJ Bihor a mai menţionat că la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Beiuş şi cei ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Bihor, care efectuează cercetări cu privire la circumstanţele producerii acestui incident.

author avatar
Andrei Ștefan
203 afisari

1 COMENTARIU

  1. Intelegem .Va place sa masacrati animale ,dar sa va masacrati intre voi arata prostia si delasarea voastra Vanatorii lui peste

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger