AcasăNewsTragedie în Ajun de Moș Nicolae. Copil găsit mort, în pat

Tragedie în Ajun de Moș Nicolae. Copil găsit mort, în pat

politiaTragedie în Ajun de Moș Nicolae. Copil găsit mort, în pat

Tragedie fără margini pentru o familie din județul Gorj. Un copil în vârstă de 13 ani a fost găsit fără suflare în pat, în ajun de Moș Nicolae.

Mama lui, în vârstă de 30 de ani, a fost cea care a alertat autoritățile. Echipajul sosit la fața locului nu l-a mai putut salva pe micuț, astfel constatând decesul, arată Gândul.

Trupul minorului de 13 ani a fost transportat la Serviciului de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

S-a dechis dosar penal

La necropsie, medicii legiști au constatat că băiatul a fost intoxicat cu monoxid de carbon, potrivit Antena 3. Cel mai probabil, soba din camera acestuia nu a fost curățată bine.  În acest caz s-a întocmit un dosar penal de ucidere din culpă.

„La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Gorj, care a constatat decesul minorului şi o echipă operativă constituită la nivelul subunităţii care a efectuat cercetarea locului faptei.

În urma examinării vizuale a cadavrului nu s-au observat urme de violenţă la nivelul capului, trunchiului sau membrelor, acesta fiind transportat la Serviciului de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

author avatar
Andreea Vlad
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger