AcasăNewsTragedie HORROR: decapitat, la Arad, când se distra cu un skijet pe...

Tragedie HORROR: decapitat, la Arad, când se distra cu un skijet pe lac!

Accident înfiorător, la Arad, în apropiere de Lipova, unde un tânăr de 29 de ani din Timișoara a fost decapitat de un cablu metalic ancorat de un utilaj, în timp ce se distra, alături de prietena sa, pe skijet, pe un lac.

Femeia, care se afla și ea pe skijet, a fost rănită ușor.

Skijet-ul, în coloziune cu un cablu metalic

În timpul deplasării, tânărul nu a observat o sârmă care traversa balta și a fost decapitat de aceasta, în timp ce se plimba cu un skijet.

”În ziua de 19 august a.c., în jurul orei 16:50, polițiștii orașului Lipova au fost sesizați despre un incident, într-un lac format artificial, în zona de exploatare dintr-o balastieră de pe raza localității Zăbrani.

Din primele cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 29 de ani, din localitatea Dumbrăvița (Jud. Timiș), împreună cu o tânără de 22 de ani, din Timișoara, se deplasau cu un skijet pe suprafața lacului.

În timpul navigării, skijet-ul a intrat în coliziune cu un cablu metalic, ancorat de la un utilaj până pe malul lacului.

În urma impactului, bărbatul de 29 de ani a fost decapitat, iar tânăra a fost rănită ușor, la prima vedere, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijri medicale”, a transmis IPJ Arad.

Au deschis dosar penal

Inspectoratul de Poliție Județean Arad a transmis că a fost deschis un dosar penal pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

„Trupul neînsuflețit a fost transportat la SJML Arad, în vederea efectuării autopsiei, stabilirii cauzei decesului și luarea măsurilor de urmare”, au mai transmis autorităţile.

author avatar
Andrei Ștefan
533 afisari

14 COMENTARII

  1. Romania mereu surprinzatoare! Ce cauta ala cu ski-jetul in balastiera? De ce ala nu a pus ceva stegulete, panglici colorate pe cablu? E atata prostie si indiferenta in tara asta…!!

    • De ce sa puna stegulete? Era loc special amenajat pentru skijeturi? Nu, era o balta de la o balastiera privata unde accesul era interzis. Cat mai multe premii Darwin!!!

  2. „Trupul neînsuflețit a fost transportat la SJML Arad, în vederea efectuării autopsiei, stabilirii cauzei decesului” pe bune ?? Sigur a facut covid ….

  3. Pentr responsabilizarea romanilor trebuie reintrodus in Codul Penal, temnita grea si munca silnică.
    Munca silnica (1864): se va face, sau în minele Statului, sau în stabilimentele penitenciare. Acei condamnaţi la asemenea pedeapsă vor fi supuşi la un regim aspru. Osândiţii la asemenea pedeapsă se vor întrebuinţa la lucrările cele mai aspre înăuntrul minelor, sau şi afară din mine, pentru lucrările de utilitate publică.
    Ei vor fi puşi în fiare.
    Acei cari lucreză la mine, noaptea se vor scoate afară şi se vor închide în temniţă, având şi fiare de picioare.

    Temnita grea (1936): Condamnatul la temniţa grea execută, în interiorul penitenciarului, muncă cu caracter industrial, potrivită aptitudinilor sale, conform regulamentului penitenciarului, iar în afară de penitenciar, lucrări de utilitate publică.
    Cel obligat la separaţiune celulară execută în celulă munca impusă de direcţiune.
    Regimul de executare al temniţei grele va fi mai blând decât acela stabilit pentru munca silnică.

  4. Selecția naturala în plin avânt. Asta care a dat șpagă la paznic sa îl lase undeva unde nu avea voie făcea și altele. Bine ca nu a i trat cu jetskiul în oameni nevinovați pe undeva pe mare, ca dorea mușchii lui sa se plimbe printre înotători sau undeva pe vreun lac sa dea peste copiii aiurea.
    Ma bucur ca fata a supraviețuit și nu este grav rănită nu ma bucur ca asta a și a pierdut viata dar și a cautat o singur cu lumânarea, bine ca nu a omorât oame i nevinovati la fel ca aia care se arunca de pe clădiri sau se duc singuri în locuri interzise din motiv ca sunt periculoase

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger