AcasăNewsTragedie fără margini la Braşov! Două fetiţe au murit după ce s-au...

Tragedie fără margini la Braşov! Două fetiţe au murit după ce s-au intoxicat cu o substanţă toxică

ambulantaTragedie fără margini la Braşov! Două fetiţe au murit după ce s-au intoxicat cu o substanţă toxică

Trei copii și doi adulți din aceeași familie din comuna Ungra, județul Brașov, s-au intoxicat cu tomoxan, o substanță antiparazitară folosită la animale. Copiii au intrat în stop cardio-respirator, iar doi dintre ei au fost declarați decedați.

Primele date arată că cei trei copii au băut Tomoxan, o substanţă toxică, iar toţi trei sunt în stop cardio-respirator. Doi dintre copii, fete de 7 şi 9 ani, nu au putut fi salvaţi, fiind declarat decesul. Şi mama şi bunica copiilor s-au intoxicat, fiind transportate la spital.

Două fetiţe au murit

Din păcate, ISU Braşov a precizat că doi copii – fete de 7 şi 9 ani, nu au putut fi salvaţi, fiind declarat decesul. Cel de-al treilea copil a fost preluat de elicopter şi va fi transportat la Spitalul din Târgu Mureş.

De asemenea, mama şi bunica copiilor prezintă simptome de intoxicatie. Bunica este în stare gravă şi va fi transportată de către echipajul SMURD la Spitalul Judeţean Braşov”, a mai transmis Isu Braşov.

Mama copiilor a fost transportată la Spitalul Rupea, iar anchetatorii încearcă să stabilească cum s-au intoxicat toţi.

Ce spun autorităţile?

Mama şi bunica copiilor prezintă simptome de intoxicatie. Bunica este în stare gravă şi va fi transportată de către echipajul SMURD la Spitalul Judeţean Braşov”, a mai transmis ISU Braşov.

Cercetările continuă, în vederea identificării modului cum s-a produs intoxicaţia. O primă ipoteză este aceea că ar putea fi vorba despre un accident.

author avatar
Andrei Ștefan
198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger