AcasăNewsTragedie dupa Balul Bobocilor: O adolescenta a murit, iar alti doi tineri...

Tragedie dupa Balul Bobocilor: O adolescenta a murit, iar alti doi tineri sunt in stare grava!

Au plecat sa se distreze la Balul Bobocilor, insa dupa petrecere, pe drumul de intoarcere catre casa, au trecut printr-un cosmar. Doi tineri lupta pentru viata. Pentru o fata in varsta de doar 16 ani, medicii nu au mai putu face nimic pentru a o salva.

Drama in urma careia a pierit adolescenta s-a produs la primele ore ale diminetii de sambata, pe DN 18, in Vuseul de Sus, Maramures. Echipajele de la salvare au intervenit la locul accidentului. A fost nevoie si de prezenta descarcerarii pentru ca, dupa ce autoturismul in care se aflau cei trei pasageri s-a izbit violent de un stalp, masina a fost avariata puternic, prinzandu-i pe tineri intre fiarele contorsionate.

Medicii au incercat sa o resusciteze pe fata, insa, din pacate, eforturile lor au fost zadarnice. Ceilalti doi ocupanti ai autovehiculului, soferul- un barbat in varsta de 21 de ani si un altul, de aproximativ 30 de ani- au fost grav raniti, suferind fracturi si lovituri la cap, potrivit emaramures.ro. Imediat ce au fost scosi dintre fiarele masinii, au primit primele ingrijiri de la personalul de pe ambulanta, inainte de a fi transportati de urgenta la spital, la Baia Mare.

La locul tragediei au ajuns si politistii, care au deschis o ancheta pentru a stabili cauzele producerii accidentului. Din primele date, se pare ca viteza a dus la producerea nenorocirii, semn ca pasagerii s-au grabit sa se intoarca acasa, dupa petrecerea destinata bobocilor de la un liceu din Viseul de Sus. Soferul a pierdut controlul volanului, iar masina s-a lovit puternic de un stalp de pe marginea drumului.

648 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger