AcasăNewsTragedie de proporţii în Satu Mare. Un copil de 13 ani, mama...

Tragedie de proporţii în Satu Mare. Un copil de 13 ani, mama și bunica lui au murit, după ce mașina a căzut într-un canal

Un accident cumplit a avut loc, sâmbătă, în judeţul Satu Mare. Trei persoane, printre care un minor, au murit, sâmbătă dimineaţa, după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat într-un şanţ cu apă, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Accidentul s-a produs în localitatea Băbăşeşti.

Mama a pierdut direcţia

Poliţiştii au explicat şi cum s-a întâmplat accidentul.

„Din primele informaţii, la sosirea pompierilor la faţa locului, autoturismul implicat în accident se afla aproape integral sub apă, o singură persoană din cei 4 pasageri, reuşind să se autoevacueze”, informează ISU Satu Mare. Se pare că şoferiţa ar fi pierdut controlul volanului.

La locul evenimentului intervin echipaje militare ale Detaşamentului de pompieri Satu Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor, fiind trimisă, de asemenea, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă.

”La data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 09,00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Judeţean 109 L, în proximitatea localităţii Băbeşti.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că o femeie de 40 de ani, din Turţ, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului pe care l-ar fi condus, răsturnându-se într-un şanţ cu apă.

Din producerea evenimentului, a rezultat decesul conducătoarei auto, a unui minor de 13 ani şi a unei femei de 70 de ani, precum şi rănirea unei alte pasagere, în vârsta de 17 ani”, a transmis sursa citată.

A scăpat doar fata de 17 ani

Singura care a reușit să se autoevacueze a fost fiica șoferiței, în vârstă de 17 ani, ea fiind găsită de echipajele de intervenție. La fața locului au ajuns pompierii din Satu Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor și unul de terapie intensivă mobilă.

Însă, pentru cele trei victime nu s-a putut face nimic, ele fiind găsite fără viață. „La sosirea pompierilor la fața locului, autoturismul implicat în accident se afla aproape integral sub apă, o singura persoană din cei patru pasageri, reușind să se autoevacueze”, a informat ISU Satu Mare.

author avatar
Andrei Ștefan
304 afisari

2 COMENTARII

  1. avem 2 ipoteze:
    -permis de conducere luat cu shpagutza
    -femeie la volan,
    in concurs rezulta fatalitate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger