AcasăNewsTragedia de pe Concordia, provocata de o moldoveanca

Tragedia de pe Concordia, provocata de o moldoveanca

Domnica Cemortan

Presa din Italia relateaza ca Francesco Schettino, capitanul navei croaziera Costa Concordia, se afla in compania moldovencei Domnica Cemortan, in momentul accidentului.

Domnica Cemortan

Ea ar fi misterioasa blonda in compania careia s-ar fi retras capitanul cu putin inainte ca nava sa se loveasca de stanci. Si tot ea l-ar fi insotit cand acesta a sters-o de pe vas, abandonand echipajul si pasagerii. Gestul las al capitanului si-ar gasi motivatia prin faptul ca tanara nu facea parte din echipaj si nu era inscrisa pe listele cu persoanele care se aflau la bord. O fotografie publicata de mass-media italiana arata ca Domnica Cemortan, 25 de ani, statea la masa cu Francesco Schettino si alti membri ai echipajului,  intr-unul din restaurantele navei.

Fotografiile o arata pe Domnica o la bordul navei Costa Concordia, alaturi de membri ai echipajului

Domnica este din Chisinau si, conform datelor de pe Facebook, locuia la Bucuresti. Schettino a recunoscut ca se afla in compania tinerei, dar a negat ca s-ar fi retras cu ea, dupa cum au sustinut unii martori.

author avatar
Adina Mutar
1.111 afisari

1 COMENTARIU

  1. daca vine moldoveanca in Italia risca ani grei de pușcârie impreuna cu SCHETTINO fostul capitan,cum am inteles la tv.Italiana se vorbea cam de 15 ani
    (oricum pare putin pentru dezastrul facut,mai ales ca el bause mult vin in seara aceea,adika era beat si nu a mai gandit la nimic decat la ei doi)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger