AcasăNewsTraficul din Bucureşti a ajuns o junglă: doi şoferi s-au înjunghiat la...

Traficul din Bucureşti a ajuns o junglă: doi şoferi s-au înjunghiat la Fântâna Miorița! (VIDEO)

Poliţiştii s-au enervat! Şi-au publicat salariile, dar s-au făcut de RÂS: nu sunt chiar atât de mici!

Un episod şocant a avut loc sâmbătă noapte în Bucureşti. Un motociclist şi un şofer s-au luat la bătaie, după o şicanare în trafic. Evenimentul cumplit s-a întâmplat la Fântâna Miorița.

Scandalul începuse încă de pe DN1 de la intrarea în Bucureşti. Motociclistul şi şoferul s-au șicanat în trafic câteva sute de metri până la Fântâna Miorița.

Motociclistul a înjunghiat doi oameni

Aici s-au oprit şi s-au luat la bătaie. La un moment dat, motociclistul l-a înjunghiat pe şofer şi pe un pasager din maşină. Martorii au sunat la 112. Salvatorii s-au depladsat imediat la faţa locului.

Paramedicii au văzut că şoferul a fost înjunghiat în picior şi abdomen, iar pasagerul în umăr. Ambii au fost duși la Spitalul Floreasca. Motociclistul a fost dus la Spitalul Elias.

Secţia 2 de Poliţie a deschis deja un dosar penal şi efectuează cercetări.

author avatar
Andrei Ștefan
818 afisari

9 COMENTARII

  1. Într-o țară în care președintele îți spune, ca România este un stat eșuat, ce așteptări sa mai ai, în condițiile în care și guvernarea este făcută de cele fota partide de tip maciuca, antiromânești, care au distrus tara sistematic în ultimi 30 de ani, somn ușor române

    • Au distrus si jefuit putinul ce mai ramasese , si cand au vazut ca nu mai era nimic de furat , au bagat tara in datorii ca sa aibe de unde sa fure

  2. Surse din politie comunica ca pasagerul din masina a deschis geamul si l-a lovit pe motociclist in repetate ori cu un baston de cauciuc.

  3. Romanii au ajuns mai rau ca vitele scapate din staul ,fara frica de lege si Dumnezeu.Uitati-va pe marginile soselelor, adevarate depozite de gunoaie ,asta ne e nivelul de constiinta si educatie.E drept ca si statul ii ajuta din plin.Politia a existat doar cand dadea amenzi pentru nepurtatea botnitei.Dupa care a disparut din nou in birouri de unde cere mereu cresteri de salarii.Ca toti bugetarii care freaca menta de altfel.

  4. Cenzore analfabet ,abia astept ziua cand te vei lovi de romanii din comentariul pe care l-ai cenzurat.Va meritati soarta,idiotilor.

  5. Cumplit! Cei 7 ani de acasă lipsesc! Bunul simț lipsește! Legile circulației nu se respectă. Încotro se îndreaptă omenirea?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger