AcasăNewsTrafic rutier restrictionat in Capitala, pentru parada militara organizata de 1 Decembrie....

Trafic rutier restrictionat in Capitala, pentru parada militara organizata de 1 Decembrie. Vezi care sunt tronsoanele vizate.

(foto:bpr.b)

Traficul rutier va fi restrictionat in Bucuresti luni, 26 noiembrie, miercuri,  28 noiembrie si sambata de 1 decembrie, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala a Romaniei.

(foto:bpr.b)

Brigada Rutiera Bucuresti a anuntat ca vor fi dispuse masuri in sensul fluidizarii si restrictionarii traficului in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din Cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, dar si pe masura ce situatia va impune adoptarea unor masuri suplimentare.

Circulatia autovehiculelor va fi restrictionata, in toate cele trei zile, dupa urmatorul program. Intre orele 05:00- 14:00, pe axul central al soselei Piata Kiseleff si pe banda I de circulatie, pe tronsonul cuprins intre Piata Presei Libere si Piata Arcul de Triumf (foto1).

(foto: bpr.b)De asemenea, intre  orele 09:00 – 14:00, va fi închisa total circulatia pe soseaua Kiseleff, intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, dar si pe strada Alexandru Constantinescu, intre Piata Arcul de Triumf si bulebardul Marasti. Vizat de aceste restrictie este si bulevardul Maresal Alexandru Averescu, intre Piata Arcul de Triumf si bulevardul Marasti ca si bulevardul Constantin Prezan, intre Piata Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle. Totodata, va fi restrictionat temporar traficul rutier pe strada Arhitect Ion Mincu intre bulevardul Aviatorilor si bulevardul Ion Mihalache (foto 2).

Totodata, intre orele 20:00 si 14: 00, in zilele de 25-26 noiembrie, 27-28 noiembrie, si 30 noiembrie- 1 decembrie, sunt interzise opririle sau stationarile in alveolele din dreptul Monumentului Infanteristului, pe soseaua Piata Kiseleff.

Politia Rutiera solicita conducatorilor auto sa evite deplasarea in zona de desfasurare a evenimentului, sa circule cu mare atentie si sa foloseasca rutele ocolitoare. Deasemenea sunt rugati ca in perioada mentionata sa opteze pentru transportul public de suprafata sau metrou. Pietonilor li se recomanda sa circule cu atentie si sa traverseze strada numai prin locurile special amenajate.

author avatar
Alina Costache
305 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger