AcasăNewsTrafic restricționat, duminică, în mai multe zone din Capitală. Se face repetiție...

Trafic restricționat, duminică, în mai multe zone din Capitală. Se face repetiție generală pentru parada de Ziua Națională a României

armata

Ministerul Apărării organizează, duminică, 27 noiembrie, repetiţie generală pentru parada militară de 1 decembrie, iar din această cauză traficul din Capitală va fi perturbat.

Pentru buna organizare a ceremoniei, Bridaga Rutieră a Capitalei a instituit restricţii de trafic pe arterele care converg către Piaţa Arcul de Triumf.

Iată zonele afectate:

Peste 1.500 de militari vor defila pe sub Arcul de Triumf

”Peste 1.500 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, precum şiproximativ 120 de mijloace tehnice, dintre care 40 de aeronave, vor participa joi, 1 Decembrie, începând cu ora 11.00, la Parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României în Piaţa Arcului de Triumf, din Bucureşti”, a transmis Ministerul Apărării.

Sursa citată a precizat că la Parada militară vor defila şi aproximativ 150 de militari străini, în cadrul unor detaşamente din Belgia, Franţa, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Portugalia, Statele Unite ale Americii şi Ţările de Jos, precum şi militari reprezentând ţările aliate contributoare la structurile NATO de pe teritoriul României şi aproximativ 25 de mijloace tehnice, inclusiv aeronave de luptă din Canada, Italia, Spania şi Statele Unite ale Americii.

author avatar
Andreea Vlad